Informationsaften torsdag d. 21. januar 2020

Om ganske kort tid skal mange unge mennesker vælge, hvad de vil efter 9. klasse. På Ryomgaard Realskole har vi et unikt og spændende tilbud nemlig vores 10. klasse, Real10. Du har måske hørt om den, eller også er du bare nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde. I alle tilfælde vil vi anbefale tilmelding til vores informationsaften, hvor vi gennemgår vores 10. klasse og fortæller om dét der gør vores skole unik. Vi kan blandt andet tilbyde:

👉 Fokus på faglighed, innovation og livsmestring.
👉 Unikt samarbejde med Ree Park Safari og Karen Blixen Camp, hvor klassen rejser til Kenya i foråret.
👉 Central placering midt på Djursland - let transport fra bl.a. Syddjurs og Norddjurs til og fra skole med Letbanen eller bus.

Mødet foregår online!

Med de nuværende Corona-restriktioner ser vi os nødsaget til at omdanne vores infoaften om Real10 til en online-præsentation på Microsoft Teams, hvor I også vil få mulighed for at kunne stille spørgsmål til os.
Alle er velkomne og det er ikke et krav, at du skal have Microsoft Teams installeret eller have en konto. Man klikker blot på linket på torsdag kl. 19.00, og så er vi klar til at fortælle dig meget mere om hvad skoleåret i Real10 byder på.

 

Deltag i mødet »

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Her er dine muligheder:

Skriv en besked

86 39 40 02

ryomreal@ryomreal.dk