Pædagog til SFO

Pædagog - SFO - 30 timer

 

Vi søger en relationsstærk og idérig pædagog til vores SFO på Ryomgaard Realskole

Du vil blive en del af et ungt og engageret SFO-team, som vægter børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi har hjemme i helt nye og lyse lokaler i et naturskønt område, som giver mulighed for kreativitet og spændende aktiviteter både inde og ude. Vi prioriterer tid til udvikling og fælles forberedelse.

Du brænder for fritidspædagogikken, er fagligt velfunderet og har gåpåmod. Du trives med at arbejde både selvstændigt og i teams. Du er uddannet pædagog og vores hverdag kræver, at du er inkluderende, omstillingsparat og kan kommunikere tydeligt med børn og forældre. Vi kan godt lide nytænkning og gode ideer, samt et synligt engagement. Kan du inddrage årstider og traditioner i kreative aktiviteter, og har du interesse og lyst til at arbejde med udelivet i og omkring SFO`en vil det være en fordel.

Vi har et meget tæt samarbejde mellem skole- og fritidsdel med fokus på faglig og pædagogisk udvikling. Derudover vægter vi et tæt samarbejde og sparring med vores dygtige kolleger fra Børnehuset Blæsenborg.

Stillingen er på 30 timer om ugen. Din ansættelse er primært i SFO’en, hvor du er med til at skabe helhed i SFO-dagen og delt tjeneste kan forekomme. I arbejdstiden er der indregnet timer i SFO, forberedelse, samarbejde og mødeaktivitet. Der vil være mulighed for supplerende vikartimer i skoledelen.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og kvalifikationer. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi straffeattest og reference fra tidligere ansættelser.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller ønsker at besøge skolen, er du velkommen til at kontakte SFO-leder Mette Mygind på tlf. 22577677. Ansøgningen sendes til ryomreal@ryomreal.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist d. 9. juni 2023. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 25

Ryomgaard Realskole er en mere end 100 år gammel privatskole, der vedholdende søger balancen mellem tradition og nytænkning. En levende og aktiv skole, hvor børn og voksne sammen arbejder med nutiden i respekt for fortiden og med forventninger til fremtiden.

Vi er en selvejende, forældrestyret skole med ca. 300 elever fra 0. til og med 10. klasse samt en børnehave med børn i alderen 3 til 5 år. Vi har ca. 80 børn i vores SFO fra 0.-5.kl. SFO’en holder til i vores helt nye Krea-hus, som også indeholder faglokaler til madkundskab og Håndværk og Design. Krea-huset danner en skøn ramme for vores SFO.

Skolen bygger på værdierne faglighed, fællesskab & traditioner og robusthed/livsmestring. Alle børn og voksne skal føle sig værdifulde og trygge i fællesskabet, tage ansvar for det og føle sig som en del af det.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Her er dine muligheder:

Skriv en besked

86 39 40 02

ryomreal@ryomreal.dk