Pædagoger søges, se under ledige stillinger, eller klik "se mere"

27. april 2021

Kan du følge børnenes spor og være med til at skabe et trygt læringsmiljø i børnehøjde hele dagen?
Ryomgaard Realskoles børnehave søger pr. 1.8.2021 2 pædagoger på 30-37 timer efter nærmere aftale.
1. fast stilling og 1 barselsvikariat på 12 mdr.
Vi er en velfungerende og efterspurgt børnehave. Vores fokus er at skabe rammer for et godt børneliv, der gør børnene robuste og parate til at starte i Ryomgaard Realskole.
Vi søger en engageret og fagligt stærk pædagog med erfaring og lyst til at arbejde og udvikle børnemiljøet for institutionens yngste børn.
Som pædagog hos os, er du med til at skabe læringsmuligheder for børnene hele dagen. Vi følger barnets spor, så vi kan være med til at understøtte deres udvikling, dannelse, trivsel og læring. Du kan omsætte din høje faglighed til positive læringsmiljøer hvor børnene kan udvikle sig – hver dag.
Du er med nysgerrighed på hverdagens pædagogiske praksis, klar til at inspirere og medudvikle vores børnemiljø og læringsfællesskaber til fordel for børnenes trivsel. Du vægter et positivt, engageret og imødekommende samarbejde med kolleger samt forældre.
VI TILBYDER:
En lille hyggelig børnehave med 45 børn i alderen 3-6 år. Vi samarbejder tæt med Ryomgaard Realskole og benytter os af skolens faglokaler og bus. Vi bor i en hyggelig villa højtbeliggende og med en skøn udsigt over Ryomgaard der udover at ligge naturskønt, også byder på mange andre gode muligheder i nærområdet.
Som vores nye kollega bliver du en del af en personalegruppe, hvor uddelegering af ansvar og teamsamarbejde er i fokus, og hvor gensidig sparring, faglig fordybelse og handlekraft samt tydelig kommunikation prioriteres højt. Som ansat er du tæt på beslutningsprocesserne. Her behøver ikke at være langt fra tanke til handling. Der er plads til at boltre sig inden for den overordnede rammesætning.

Ansøgningsfrist: 14. maj 2021 kl. 16.00
Samtaler den 19. maj 2021
Ansøgningen skal sendes til Mette Mygind: mm@ryomreal.dk

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
Fritidsleder Mette Mygind: 22577677 el.
Afdelingsleder Stine Berg: 22346728

Ryomgaard Realskole er en mere end 100 år gammel privatskole, der vedholdende søger balancen mellem tradition og nytænkning og mellem undervisningsmæssige krav og trivsel. En levende og aktiv skole, hvor børn og voksne i fællesskab arbejder med nutiden i respekt for fortiden og med forventninger til fremtiden.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Her er dine muligheder:

Skriv en besked

86 39 40 02

ryomreal@ryomreal.dk