REAL10 Samler næsten 50.000,- kr ind til Karen Blixen Camp Trust, klik "se mere" for at læse pressemeddelelsen

25. september 2020

Real10 overgår forventninger

Real10s elever har onsdag og torsdag i uge 39, været en tur på arbejdsmarkedet i en god sags tjeneste. Lønnen fra arbejdsgiverne går til Karen Blixen Camp Trust, som støtter den lokale kenyanske landsby, som de regner med at besøge i foråret 2021, hvis corona tillader det.

Eleverne fra Real10 har selv kontaktet firmaer og privatpersoner, for at finde et arbejde, og dermed indsamlet penge til projektet.

 Udover at eleverne har arbejdet for diverse firmaer og privatpersoner, så har de alle sammen deltaget i at sælge skolefotos for PhotoCare Grenaa på Ryomgård Realskole. I den kommende uge, skal de gå Djursland rundt og dele af Aarhus med flyers for det lokale tømrerfirma MC Tag.

 Rundt regnet regner de med at tjene 47.000 kroner. Med disse penge, samt de resterende penge, fra sidste års Real10 elever, som også var ude at arbejde, kan der nu bygges enten en ny skolebygning, bedre toiletforhold eller Boardingschool lokaler. Dette vil give bedre forhold til undervisningen og eleverne. Hvilket vil medføre bedre læring.

 

Tak til følgende firmaer og privatpersoner, for at Real10 måtte arbejde hos jer:

 

PhotoCare Grenaa

MC Tag

AC Huse

Gerstrøm Entreprenør ApS

Dansk Hus- og Haveservice

A/S Jiffy Products Ltd

SuperBrugsen Kolind

Dagli’Brugsen Bønnerup

Kop&Kande Auning

Marienhoff Dyreklinik

Kingos Dyreklinik ApS

Rikke Laigaard

Kristian Jannsen

Susanne Graarup

Kurt Kristensen

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Her er dine muligheder:

Skriv en besked

86 39 40 02

ryomreal@ryomreal.dk