Børnehuset Blæsenborg

Velkommen til Børnehuset Blæsenborg, en privat børnehave med plads til børn i alderen 3 år til skolestart. Se med i videoen nedenfor, hvor Stine inviterer dig indenfor i vores børnehus 

Vi tilbyder 

En børnehave, hvor børnene både kan lege på kryds og tværs af aldersgrupper, men samtidig også være en del af en mindre gruppe børn på samme alder. Det forventes, at børnene efter børnehaven begynder deres skolegang i Ryomgård Realskoles 0. klasse, og derfor fokuserer vi, primært i det sidste år i børnehaven, på at lave en blød overgang til skolestart.

Vores fokus er at arbejde med børnegruppen, så de socialt, både som gruppe og som individer, er parate til mødet med skolen. Vi skaber tryghed og nærvær. Vi er tydelige voksne, med klare forventninger til barnet. Gennem en fast struktur skaber vi en tryg hverdag for barnet. 

Børnehuset Blæsenborg er en privat børnehave med plads til 60 børn i alderen 3 år til skolestart. Vi tilbyder en børnehave, hvor børnene er opdelt i årgange og med faste stuepædagoger, der følger børnegruppen. 

Grupperne hedder:

3-4 år krummerne

4-5 år småkagerne

5-6 år trøflerne

Det sidste halve år inden skolestart rykker børnene i skolegrupppen. Her er fokus på overgang til skolen. Det betyder at børnene har deres faste gang i skolens og SFO'ens lokaler. På den måde opnår børnene et godt kendskab til de rammer og voksne de vil møde i skolen.

I denne sektion af hjemmesiden kan du blandt andet læse om:

Vores værdier og pædagogik »

Strukturen for hverdagen i børnehaven »

Indmeldelse »

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Her er dine muligheder:

Skriv en besked

86 39 40 02

ryomreal@ryomreal.dk