Real10 - Vores 10. klasse

På Ryomgaard Realskole tilbyder vi et helt unikt skoleår til dig, der ønsker en udfordrende, spændende og anderledes 10. klasse! En 10. klasse i hjertet af Djursland placeret lige midt mellem Syddjurs og Norddjurs. Denne del af hjemmesiden handler kun om Real10, og vi har fået lavet videoen nedenfor, der inviterer dig indenfor i vores 10. klasse. I videoen kan du høre Mads fortælle om, hvorfor vores 10. klasse er helt unik. 

Følg os på Instagram

Du kan finde og følge os på Instagram, hvor du kan komme helt tæt på skoledagen og vores elever.

Skoleåret

Skoleåret på Real10 indeholder forskellige spændende forløb, hvor der er fokus på høj faglighed, internationalt perspektiv og projektorienteret gruppearbejde. Målet for skoleåret er at ruste dig og dine klassekammerater både fagligt og socialt til jeres fremtidige uddannelser. Som elev får du blandt andet mulighed for at:

  • Styrke dine faglige kompetencer i et trygt læringsmiljø med gode traditioner
  • Udvikle dine sociale færdigheder og samarbejdsevner
  • Deltage i spændende studieture i Danmark og udlandet
  • Opnå en større indsigt i andre kulturer og styrken ved forskellighed
  • Undervisning i Cambridge engelsk (IGCSE)
  • Arbejde med projektstyring fra idé til slutprodukt
  • Vælge mellem en bred vifte af kreative og udfordrende valgfag
  • Få personlig rådgivning fra din mentor og vejleder

Gennem positivt samspil mellem elev og lærer vil undervisningen prikke til din nysgerrighed, stille spørgsmålstegn og inspirere til at anskue problemstillinger fra forskellige vinkler. Vi forventer, at du vil være en aktiv del af undervisningen, og vi forventer, at du vælger Real10, fordi du gerne vil udfordre dig selv og blive dygtigere. Hos os er det ikke vigtigt hvor dygtig du er, når du starter i Real10, bare du har motivationen og viljen til at udvikle dig.      

Studieture

Undervisningen i Real10 har et internationalt perspektiv og derfor kombineres undervisningen med flere studieture der integreres i de forskellige fag og projekter i løbet af skoleåret. Studieturene er med til at give dig og klassekammeraterne unikke oplevelser under fremmede himmelstrøg, og samtidig give jer en solid indsigt i andre kulturer og levemåder i en globaliseret verden. 

I skoleåret går en af studieturene igen til Kenya, hvor vi har et projektsamarbejde med Ree Park og Karen Blixen Camp, der samarbejder med den lokale landsby og dens skole omkring miljø, vildtpleje og bæredygtig udvikling.

I Kenya skal Real10's elever og lærere i samarbejde med kenyanske elever arrangere workshops omkring miljø og bæredygtighed samt afholde en affaldsindsamling, hvor affaldet bliver byttet for træer, der skal plantes rundt omkring i lokalområdet.

Turen til Kenya finder sted i slutningen af marts, og foruden udviklingssamarbejdet bliver der naturligvis også afsat tid til safariture i Masaii Mara Nationalparken. 

Her kan du læse dagbogen fra turen i marts/april 2019

Kontakt og information

Hvis du har lyst til at høre mere om Real10 og Ryomgaard Realskole, så er du mere end velkommen til at kontakte os her:

tlf. 86394002, eller mail ryomreal@ryomreal.dk


Kontakt os »

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Her er dine muligheder:

Skriv en besked

86 39 40 02

ryomreal@ryomreal.dk