Study visit fra europæiske lande

Marts 2010

Som et led i europæisk samarbejde, havde vi i mart måned 2010 besøg fra Spanien, Rumænien, Bulgarien, Tyskland, Letland, Finland og Wales. 

Skoleledere fra de 7 lande skulle se på, hvordan vores skole, kostskole og udslusningsafdeling Blæsenborg fungerede. Det blev en stor succes. Vores gæster mente, at det, der kendetegnede vores forskelligartede tilbud, var tillid og glade elever. 
Det havde været en stor fornøjelse at møde eleverne og lærerene, og gæsterne sagde alle, at de havde meget at tage med hjem.
Noget af det vi lærte ved besøget var, at man i Wales og England har afskaffet alle de nationale test – da de ikke fører til noget som helst. Spændende, hvornår de danske politikere når dertil.
Ud over vores egne skoletilbud, besøgte gæsterne også efterskolen Helle i Gjerrild og Egmont højskolen i Hou. Desuden så de Ebeltoft og Mols og besøgte Fregatten Jylland. Hans Iversen og Jakob Holm åbnede deres hjem for de udenlandske gæster, således de også kunne få et indtryk af, hvordan et dansk hjem kan se ud.

 

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Her er dine muligheder:

Skriv en besked

86 39 40 02

ryomreal@ryomreal.dk