4. klasse i Letland - januar 2010

Klima i børnehøjde i Letland

I forbindelse med vores deltagelse i projektet ”Klima i børnehøjde” – et Nordplus Junior samarbejde mellem Letland, Litauen og Danmark, var 4. klasse i sidste uge i Letland sammen med deres lærere Ole Kjær og Anne Lund Jensen samt viceskoleleder Jakob Holm.

Vi fik mange gode, interessante og udbytterige oplevelser med hjem – og vi fik så sandelig også talt en helt masse engelsk. Det var en fornøjelse at opleve, at eleverne pludselig kunne se vigtigheden i at kunne kommunikere på engelsk. Af oplevelser kan vi blandt andet nævne workshops vedrørende klima på skolen i Sigulda, sportskonkurrencer (ikke en lyd om, hvem der vandt), skiløb, hjemmebesøg hos de lettiske familier, byrundtur i Sigulda med lettiske elever som kompetente guider samt sightseeing i Riga.

Vi boede på et dejligt vandrerhjem lidt uden for Sigulda (der ligger ca. en times kørsel fra Riga). Alt i alt var opholdet veltilrettelagt ned til mindste detalje, og vi fik knyttet mange venskabsbånd – både elever og lærere.

Vi ser alle frem til gensynet i april, hvor vi atter skal mødes – denne gang i Kaunas i Litauen. I juni måned er det er vores tur til at være værter ved den sidste ”Klimakonference”.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Her er dine muligheder:

Skriv en besked

86 39 40 02

ryomreal@ryomreal.dk